WEBDEVELOPMENT

Babystyling

Babystyling.nl ontwerpt haar eigen babykleding en is in twee jaar tijd uitgegroeid tot een erkend online verkooppunt voor volledige babystyling. Voor Babystyling.nl is een Magento 2 instance opgezet om zo aan alle technische eisen van een moderne webshop te voldoen. De webshop is gekoppeld aan een fulfilment systeem voor geautomatiseerd voorraadbeheer. Zo kan Babystyling snelle levertijden garanderen en dat levert tevreden klanten op.

Onlangs hebben wij voor Babystyling een custom applicatie geschreven welke fugeert als koppeling tussen de webshop, Picqer en de PostNL Integrator fulfillment software. Op deze manier kan Babystyling op een laagdrempelige en flexibele manier hun voorraadbeheer sturen.

Tree of Information doet tot op heden nog altijd het volledige back-end development werk voor Babystyling.

LOOPTIJD
Januari 2019 t/m HEDEN
KLANT
Babystyling BV

TESTIMONIALS & REVIEWS


" Sinds het begin van onze samenwerking met Thomas als onze hoofddeveloper, eind 2018, is het hebben en runnen van een middelgrote webshop eindelijk wat eenvoudiger en luchtiger geworden. Dit was namelijk al jaren een blok aan ons been. Thomas weet wat hij doet, doet dit met passie en voelt zich verantwoordelijk voor zijn werk. Woorden die hem beschrijven zijn; kundig, betrouwbaar, doortastend en meedenkend. "

- Rémon Bennes Babystyling BV